7 beste VPN-apper for Android-enheter i 2024 (2024)

Hvis du bruker PC-en, smarttelefonen eller nettbrettet mye, har du kanskje hørt begrepet VPN (Virtual Private Network) en eller to ganger, men kanskje ikke vet hvordan det gagner deg. De kan faktisk være til stor nytte for deg, kryptere trafikken din og gi deg muligheten til å få tilgang til geoblokkerte nettsteder og tjenester, som Netflix, Hulu, MLB-tilgang osv. Ikke bare det, men de er nyttige for å få tilgang til kontorressurser og til og med for torrenting av noen av favorittmusikken og -filmene dine.

Med et blikk:7 beste VPN-apper for Android-enheter i 2022

  • Vårt toppvalg

  • NordVPN

Redaktørens valg

Vårt valg for beste VPN erExpressVPN. Vi har bekreftet at MLB TV fungerer med ExpressVPN, bare pass på å bruke vertsnavnet "Los Angeles 3". Få 35 % rabattExpressVPN her.

Det finnes massevis av forskjellige VPN-alternativer der ute, men ikke alle er kvalitetstjenester – noen VPN-er der ute gjør Internett-hastighetene dine til en gjennomgang, mens andre faktisk vil forbedre Internett-hastighetene dine. Hvis du følger med nedenfor, viser vi deg de beste VPN-ene du kan få for Android-enheten din akkurat nå!

1. ExpressVPN

ExpressVPN er en VPN som gjør tilkoblingsprosessen enkel. Bare start appen, trykk på tilkoblingsknappen, og du er klar til å gå! Dette er en lynrask VPN som er konstruert for å holde personvernet ditt sikkert og beskyttet – du trenger ikke å bekymre deg for hackere eller annonsører som prøver å hente informasjonen din med denne VPN-en. De registrerer heller ingen aktivitets- eller tilkoblingslogger.

I tillegg vil VPN ikke bare fungere på WiFi, men vil også fungere på 3G-, 4G- og LTE-nettverk. Det er også hundrevis avVPN-plasseringer over hele verden som du kan få tilgang til, enten det er i Amerika, Europa eller til og med Afrika!

Registrer deg nå:Her

2. NordVPN

NordVPN er den første og beste tjenesten på listen vår. Firmaets mål er å tilby gratis og privat tilgang til Internett - de ønsker å holde dataene dine fra hackere og snoopy annonsering, og de gjør dette ved å kryptere nettverkstrafikken din med 256-bits kryptering.

Siden mange land blokkerer visse nettsteder og noen nettsteder er geo-begrensede (dvs. serverer forskjellig innhold for en annen plassering), vil NordVPN la deg få tilgang til disse sidene mens du er på farten ved å la deg koble til en server i hjemlandet ditt (eller et annet land).

Med NordVPN er dataene dine også alltid beskyttet. I tillegg til krypteringen vi allerede har nevnt, logger ikke NordVPN noen trafikk, tilbyr DNS-lekkasjebeskyttelse og tilbyr til og med en automatisk Kill Switch selv om VPN-tilkoblingen din faller.

NordVPN tilbyr lynraske hastigheter, så du vil ikke oppleve noen nedganger. På toppen av det har du 24/7 support tilgjengelig for deg, om nødvendig.

Få det nå:Her

7 beste VPN-apper for Android-enheter i 2024 (3)

CyberGhost

Sist opp på listen vår er CyberGhost VPN.

Du kan forvente å oppleve trafikk over 256-bit AES-kryptering, tilgang til globale strømmetjenester, for eksempel geoblokkerte Netflix-plasseringer, DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse, en streng policy for ikke-logging, støtte for alle plattformer, inkludert Linux, ubegrenset båndbredde og trafikk, i tillegg til en kill-switch-funksjon som holder dataene dine beskyttet, selv i tilfelle en avbrutt VPN-tilkobling.

Få det nå: her

4. IPVanish

NordVPN har mange fantastiske funksjoner, men hvis du ikke er helt solgt på dem, er IPVanish den nest beste VPN-en du kan få for Android-enheten din.

For det første har de mange flotte funksjoner – mellom servervalg, grunnleggende og avanserte VPN-innstillinger og multitasking delt visning, gir IPVanish mye kontroll og tilpasning til brukerne. IPVanishs servere, selv i langdistanseservere, gir store hastigheter.

Du vil ikke merke nedgang i internetthastigheten. Faktisk kan du til og med se hastigheten øke, avhengig av serveren du er koblet til.

Du kan forvente at IPVanish også gir deg den beste sikkerheten i klassen. Mens du er koblet til IPVanishs servere, kan du forvente å ha standard 256-bits kryptering, samt støtte for IKEv2, IPSec og PPTP-protokoller.

Alt dette sammen sikrer at trafikken og dataene dine forblir kryptert mens du surfer og laster ned gjennom IPVanish sine servere.

Få det nå:Her

5. VyprVPN

Hvis du ønsker å oppgradere Internett-hastigheten din, vil du kanskje sjekke ut hva VyprVPN har å tilby.

Du får den tradisjonelle sikkerheten du forventer av en VPN — 256-bits kryptering, støtte for ulike protokoller, selv om den logger trafikk; imidlertid hevder utviklerne at dette kun er for feilsøking og diagnostikk.

VyprVPN er i stand til å styrke Internett-hastighetene dine – noen som bruker det på Android sier at de får opptil to ganger så høy hastighet som på vanlig Wi-Fi. VyprVPN vil koste deg litt penger, men det er super rimelig.

Last den ned nå:Google Play

6. TurboVPN

TurboVPN er et av Androids favoritt virtuelle private nettverk. Denne kan du bruke gratis, da TurboVPN gir deg ubegrenset data. Det er kanskje ikke det raskeste, men du trenger ikke betale for noe her.

De har en tilkobling med ett trykk, noe som gjør det enkelt å koble til TurboVPN-servere uten noen kompliserte konfigurasjoner. Tjenesten lover også sikker og anonym surfing - du kommer ikke til å bli sporet her. De krypterer faktisk data ved hjelp av OpenVPN-protokoller.

Last den ned nå:Google Play

7. ThunderVPN

Deretter ser vi på ThunderVPN. MangeVPN-apperer trege, og gjør ofte nettverkstilkoblingen – enten på WiFi eller LTE – ned til en gjennomgang. ThunderVPN er det stikk motsatte, og lover en lynrask VPN-proxy-tjeneste.

Og selv om det er raskt, tar ThunderVPN også sikkerhet veldig seriøst. Ved å koble til en av deres servere, stenger de tredjeparter og sporere ute, slik at du kan surfe anonymt på Internett.

Denne er en av våre favoritter, fordi den er den sikreste, og selger ikke dataene dine ut til annonsører og analytiske selskaper.

Last den ned nå:Google Play

Beste VPN-apper for Android-dommen

Så hvilken VPN bør du hente for Android-enheten din? Vi anbefaler å gå medNordVPN – det er den mest funksjonsrike VPN-enpå denne listen, og vil gi deg mest beskyttelse og beste hastigheter.

Hvis du ikke er solgt på NordVPN, er IPVanish en fantastisk nummer to. Det er verdt å prøve begge, og se hva som gir deg den beste opplevelsen for enheten din.

ProduktMerkeNavnPris
ExpressVPNExpressVPN - Få 49% rabatt herSjekk pris
NordVPNNordVPNSjekk pris

* Hvis du kjøper gjennom lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet provisjon. For mer informasjon, vennligst besøk vårPersonvernerklæringside.

7 beste VPN-apper for Android-enheter i 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Domingo Moore

Last Updated:

Views: 5676

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Domingo Moore

Birthday: 1997-05-20

Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

Phone: +3213869077934

Job: Sales Analyst

Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.