Leuke bestemmingen voor een honeymoon - Ik Ben Op Reis (2024)

Gefeliciteerd! Als je dit blog leest ben je vast net getrouwd of ga je binnenkort trouwen. En na jullie knalfeest is het tijd om samen te genieten van een welverdiende vakantie, oftewel jullie honeymoon! In dit blog geef ik tips voor de mooiste romantische vakantiebestemmingen.

Leuke bestemmingen voor een honeymoon - Ik Ben Op Reis (1)

Zon, zee en strand

De populairste bestemmingen voor een huwelijksreis zijn die waar je zon zee en stranden vindt. De hele dag zonnen en zwemmen om ‘s avonds samen met een co*cktail van de ondergaande zon te genieten. Romantischer wordt het niet! Dit zijn drie romantische bestemmingen voor een huwelijksreis aan zee.

Bali

Bali is een perfecte droombestemming voor jullie honeymoon. Je vindt er prachtige parelwitte stranden en er erg mooie resorts. Hier kunnen jullie samen helemaal tot rust komen met massages, dagen op het strand en heerlijk eten. Je kunt rondom het eiland ook heel goed snorkelen en mooie wandelingen maken door de rijstvelden. Of wat dacht je van een surfles of een dolfijnen toer? Bali blijft dan ook niet voor niets een van de populairste honeymoon bestemmingen.

Kreta

Dit schitterende Griekse eiland heeft prachtige kleine stranden die zijn verstopt in een van de vele baaien die het eiland rijk is. Het water is er turquoise blauw en het strand spierwit, oftewel een prachtig plaatje! Maar het eiland biedt ook een interessante cultuur en bijzondere bezienswaardigheden zoals oude archeologische opgravingen. In een van de vele restaurants eet je heerlijke meze of andere Griekse specialiteiten. Op Kreta zijn mooie luxe hotels en resorts te vinden waar je heerlijk wordt verwend.

Malediven

De Malediven liggen voor de kust van Sri Lanka en is een eilandengroep van wel 1200 verschillende eilanden. Slechts 200 van deze eilanden zijn bewoond, hierop kan je 80 verschillende vooral luxe resorts en hotels vinden. De Malediven zijn de ultieme bestemming voor een luxe strandvakantie. Veel resorts hebben privé huisjes die direct aan zee staan. Als jullie duik- of snorkelliefhebbers zijn zullen jullie het hier geweldig vinden. Want het koraal rondom de eilanden is erg mooi en kleurrijk. Mocht je tijd over hebben dan kan je de Malediven ook combineren met Sri Lanka of India.

Leuke bestemmingen voor een honeymoon - Ik Ben Op Reis (2)

Roadtrip

Samen in een busje een land door toeren en alle rustige plekjes opzoeken om te kamperen. Dat is toch romantisch? Deze drie landen zijn geweldige bestemming voor een roadtrip.

USA

Volg de bekende route 66, of een van de andere mooie routes door de Verenigde Staten. Onderweg zijn er veel mooie nationale parken om te bezoeken. Als je langs Las Vegas komt kan je jullie huwelijk nog een keer overdoen, maar dan met Elvis als ambtenaar! De Verenigde Staten heeft een heel afwisselend landschap en veel bijzondere plekken om te ontdekken en is daarom een perfecte bestemming voor een roadtrip.

Nieuw-Zeeland

Dit land aan de andere kant van de wereld is heel bijzonder. Met zijn lage aantal inwoners en vooral prachtige afwisselende natuur is het een perfect land om met de auto te verkennen. Enorme oerwouden, witte gletsjer, hoge bergen, droge woestijn, bounty stranden en groene heuvels, je vindt het allemaal in Nieuw-Zeeland. Door het gehele land zijn campings te vinden waar je kunt overnachten. ‘S avonds kunnen jullie samen genieten van de indrukwekkende sterrenhemel.

Zweden

Dichter bij huis ligt Zweden. Ook in dit land heb je prachtige natuur en de mooiste vergezichten. Het land heeft wel duizenden verschillende meren, veel bos en een ruige kust.In de zomer is het vooral een fijne bestemming omdat het zo lang licht blijft en de temperatuur aangenaam is. Het is ook heerlijk rustig op de Zweedse wegen en dit allemaal samen maakt Zweden een fijne bestemming voor een romantische roadtrip.

Leuke bestemmingen voor een honeymoon - Ik Ben Op Reis (3)

Romantische steden

Houden jullie toch meer van steden? Heel begrijpbaar! Er zijn veel romantische steden waar je heerlijk doorheen kan wandelen maar ook interessante culturele dingen kunt zien en kunt genieten van het uitgaansleven.

Lissabon

We schreven er al eerder over hoe romantisch Lissabon is. De hoofdstad van Portugal heeft veel kleine straatjes, romantische gebouwen en veel authentieke kleine restaurants. Het nabij liggende dorpje Sitra is ook de zeker een aanrader als dagtrip. Wil je het strand bezoeken? Binnen een uur reizen liggen verschillende prachtige stranden. In Lissabon zijn veel kleine romantische hotels waar je heerlijk kunt overnachten.

Venetië

Samen in een gondel door de Venetië varen, kan het romantischer? De geheimzinnige stad heeft veel romantische straatjes en gebouwen. ‘s Avonds geniet je samen van goede Italiaanse wijn en van de heerlijke Italiaanse keuken. Er zijn goede luxe hotels in Venetië met prachtige kamers en goede service. Venetië staat zeker in onze top romantische vakantiebestemmingen.

Praag

Een andere Europese stad die net zo romantisch is, is Praag. De bohemien stad heeft prachtige architectuur en lijkt uit een sprookje te komen. Het is ook een leuke winterbestemming voor als jullie niet van hitte houden. Dan kan je lange wandelingen door de stad maken en bijkomen met een warmeSvařák. Praag is ook een relatief goedkope bestemming en daardoor perfect voor als jullie wat minder budget hebben.

Leuke bestemmingen voor een honeymoon - Ik Ben Op Reis (2024)
Top Articles
The 51 Best Ina Garten Recipes of All Time
Old-Fashioned Homemade Dandelion Fritters: A Springtime Recipe
Nehemiah 4:1–23
Can ETH reach 10k in 2024?
Asian Feels Login
Jeremy Corbell Twitter
Guardians Of The Galaxy Showtimes Near Athol Cinemas 8
Wmlink/Sspr
Craigslist/Phx
Craigslist Labor Gigs Albuquerque
Walgreens On Nacogdoches And O'connor
Craigslist Boats For Sale Seattle
Shuiby aslam - ForeverMissed.com Online Memorials
10 Free Employee Handbook Templates in Word & ClickUp
Craigslist Pets Athens Ohio
سریال رویای شیرین جوانی قسمت 338
charleston cars & trucks - by owner - craigslist
60 X 60 Christmas Tablecloths
Tnt Forum Activeboard
U Break It Near Me
Gia_Divine
Accident On The 210 Freeway Today
Pearson Correlation Coefficient
Dtlr Duke St
Play It Again Sports Norman Photos
How To Tighten Lug Nuts Properly (Torque Specs) | TireGrades
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Ncal Kaiser Online Pay
His Only Son Showtimes Near Marquee Cinemas - Wakefield 12
Kamzz Llc
Bi State Schedule
Landing Page Winn Dixie
Mobile Maher Terminal
Joe's Truck Accessories Summerville South Carolina
Chris Provost Daughter Addie
Cox Outage in Bentonville, Arkansas
Tiny Pains When Giving Blood Nyt Crossword
Compare Plans and Pricing - MEGA
Weather Underground Corvallis
sacramento for sale by owner "boats" - craigslist
FedEx Authorized ShipCenter - Edouard Pack And Ship at Cape Coral, FL - 2301 Del Prado Blvd Ste 690 33990
Spreading Unverified Info Crossword Clue
The Sports Academy - 101 Glenwest Drive, Glen Carbon, Illinois 62034 - Guide
Lesson 5 Homework 4.5 Answer Key
Rick And Morty Soap2Day
Grand Park Baseball Tournaments
Wera13X
Craigslist Cars And Trucks For Sale By Owner Indianapolis
Bones And All Showtimes Near Emagine Canton
Pulpo Yonke Houston Tx
Stone Eater Bike Park
Kindlerso
Latest Posts
Article information

Author: Saturnina Altenwerth DVM

Last Updated:

Views: 6199

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Saturnina Altenwerth DVM

Birthday: 1992-08-21

Address: Apt. 237 662 Haag Mills, East Verenaport, MO 57071-5493

Phone: +331850833384

Job: District Real-Estate Architect

Hobby: Skateboarding, Taxidermy, Air sports, Painting, Knife making, Letterboxing, Inline skating

Introduction: My name is Saturnina Altenwerth DVM, I am a witty, perfect, combative, beautiful, determined, fancy, determined person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.