Trust Wallet Review – Legit eller svindel? Full anmeldelse 2024 - CryptoWinRate (2024)

Å bruke en pålitelig og sikker kryptolommebok er avgjørende for å beskytte kryptovalutaene dine. Mens du søkte etter en slik lommebok, har du kanskje kommet til Trust Wallet. Det ser ut til å være ganske funksjonelt, men kan du virkelig stole på den?

Her er en fullstendig Trust Wallet-anmeldelse, som vil hjelpe deg å bestemme. Vi vil gå gjennom grunnleggende informasjon, nyttige funksjoner, fordeler og ulemper. Du vil også lære om noen få alternativer hvis du vil prøve ut andre alternativer.

Over 10 millioner brukere bruker lommeboken aktivt per måned. Så det virker ganske legitimt. Men kanskje du er i tvil om dens nytte i henhold til DINE behov. Så, er det verdt det? La oss finne det ut!

Hva er Trust Wallet?

Trust Wallet er en digital lommebok for å lagre kryptovalutaer. Det er åpen kildekode-programvare som er en av de mest brukte mobile digitale lommebøker (tilgjengelig på Android og iOS, samt en nettleserutvidelse). Du kan ikke bare holde, administrere, motta, utveksle og selge kryptovalutaer, men også handle andre kryptoaktiva som NFT-er. Og på grunn av den innebygde Decentralized Exchange (DEX), kan du enkelt få tilgang til Dapps uten å forlate plattformen.

Trust Wallet: I et blikk

Trust Wallet Review – Legit eller svindel? Full anmeldelse 2024 - CryptoWinRate (1)

Høydepunkter

 • Gratis og enkel å bruke

For det første er Trust Wallet tilgjengelig gratis. Du kan laste den ned fra Play Store eller App Store eller bruke den som en nettleserutvidelse på PC-en. I motsetning til andre plattformer, har ikke programvaren lagt noen funksjoner bak en betalingsmur og støtter heller ikke abonnementer. Og siden det har et enkelt, greit og minimalt brukergrensesnitt, er det et godt valg for nybegynnere.

Nybegynnere kan også finne det ekstra praktisk ettersom applikasjonen er en lommebok uten forvaring. Så brukerne trenger ikke å gå inn i bryet med Know Your Customer (KYC) bekreftelse. Selv om du vil være ansvarlig for å beskytte nøkkelsetningene dine, vil det gi deg full kontroll over kontoen din, eiendeler og data.

 • Sikkerhet

Et annet høydepunkt i lommebokens ikke-forvarende natur er dens hemmelighold. Siden plattformen ikke lagrer noen av kundens informasjon på sine servere, blir disse dataene lagret fra brudd. Så ingen kan stjele nøkkelsetningene (med mindre de får tilgang til brukernes datamaskiner individuelt).

Det løfter på en måte ansvaret fra selskapets skuldre, men de har andre tiltak for å gi nødvendig sikkerhet på plattformen. Selv om kjølelagring på mange lommebøker letter tilgangen og øker sikkerheten, er brukerens informasjon truet i tilfelle et datainnbrudd. Men det er ikke et problem i Trust Wallet. I tillegg utfører plattformen også regelmessige revisjoner ved hjelp av Stateful (ledende sikkerhetsleverandører).

 • Mange kryptovalutaer

Lommeboken støtter opptil 61 kryptovalutaer, først og fremst inkludert populære som Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Dogecoin, Solana, TRON og Polkadot. Den støtter også 10 stablecoins, inkludert Tether, Binance USD, Dia og Gemini. Bortsett fra dem, støtter den også staking av mynter, dvs. Tezos, Callisto, Kava, Algorand og Cosmos.

Dessuten ble plattformen kun designet for å støtte ERC20- og ERC223-tokens og blockchain i utgangspunktet. Men i dag kan du jobbe på 65 forskjellige blokkjedenettverk, inkludert TRC10, TRC20 og BEP2. Så plattformen har blitt Blockchain-agnostisk (en plattform som støtter flere blokkjeder).

Trust Wallet Review – Legit eller svindel? Full anmeldelse 2024 - CryptoWinRate (2)
 • Innsiktsfulle diagrammer

Et av de viktigste høydepunktene til Trust Wallet er integreringen av prisoppdateringsdiagrammer. Appen oppdaterer automatisk og regelmessig gjeldende kryptovalutapriser slik at traderne kan spore dem innenfor plattformen. Funksjonen kan hjelpe deg å holde et godt øye med markedssvingninger og ta raske, men informerte beslu*tninger.

Funksjonen skiller den fra mange andre lommebøker ettersom de bare lar brukere kjøpe, lagre og bytte kryptovalutaene deres. Å tilby innsiktsfulle diagramfunksjoner blir mulig på grunn av lommebokens samarbeid med Binance, som utfolder allsidighet og nytte.

 • Backup

For å ta kontosikkerheten til neste nivå, har Trust Wallet en reservefrase som består av 12 ord. Denne setningen er synlig for deg når du oppretter kontoen. Noter det på et sikkert sted (helst i skriftlig form), lett tilgjengelig ved behov. Uttrykket vil hjelpe deg å gjenopprette den tapte eller glemte kontoen din i tilfelle et uhell.

 • Andre kryptoaktiva

Bortsett fra kryptovalutautvekslinger, gir plattformen også kontroll over andre kryptoaktiva. Du kan integrere Binance Blockchain eller Ethereum Smart Chian desentraliserte applikasjoner gjennom den innebygde Decentralized Exchange (DEX). Det eliminerer bryet med å lukke applikasjoner for å kjøpe smarte kontrakter. Mange lommebøker mangler denne brukervennligheten.

I tillegg kan du også kjøpe, selge og holde dine ikke-fungible tokens (NFT-er) i lommeboken. Lommeboken gir deg direkte tilgang til NFT-markedsplasser, for eksempel OpenSea. Disse kan enten være BNB-baserte eller ETH-baserte NFT-er. På grunn av disse integrasjonene støtter Trust Wallet for tiden mer enn 4.5 millioner digitale og kryptoaktiva.

Pros

 • Fleksible avgifter

I motsetning til andre kryptolommebøker, belaster Trust Wallet kun et gebyr på 1 % av totalen ved kjøp av kryptovalutaer. Det gjør plattformen relativt mye rimeligere enn andre. Men hvis du har 100 $TWT (Trust Wallet native token) på kontoen din, kan du få fritak fra selv denne 1% transaksjonsbetalingen; uansett om de er BEP2-, BEP20- eller SPL-tokens.

 • Kortbetalinger

Du kan kjøpe krypto ved å betale direkte med kortet ditt. Plattformen støtter VISA og MasterCard kreditt- og debetkort. Du kan til og med betale fra PayPal eller bruke fiat-pengene dine via bankoverføringer. Det legger til bekvemmeligheten av raske betalinger uten å forlate applikasjonen. Imidlertid er minimumsgrensen for ethvert kryptokjøp $50.

 • Bytte og bytte

Trust Wallet gir deg to forskjellige alternativer for handel med kryptomynter. En, du kan bytte kryptovalutaene dine mot en annen umiddelbart. Men byttet er bare tilgjengelig på samme blokkjede. For å gjøre inter-blockchain-handel, vil Exchange-alternativet utfolde seg mer avanserte operasjoner. Binance DEX kontrollerer byttealternativet.

Trust Wallet Review – Legit eller svindel? Full anmeldelse 2024 - CryptoWinRate (3)

 • Giveaways!

Selv om Trust Wallet er nyttig innenfor sin plattform, er den også fordelaktig utenfor sitt territorium, som sosiale medier. Selskapet organiserer jevnlig belønninger og giveaways for sine brukere og legger ut informasjon på sosiale medier. Dessuten kan det hende du liker å følge deres sosiale mediekontoer hvis du elsker morsomt innhold, siden de også legger ut memes regelmessig.

Ulemper

 • Ingen maskinvarestøtte

Til tross for plattformens ikke-forvarende natur som reduserer datainnbrudd, er mangelen på maskinvare-lommebokintegrasjon irriterende. For eksempel, hvis du trenger tilgang til kryptoaktiva, men ikke har noen internettforbindelse, er lommeboken din ubrukelig (inntil du får internett). Her hjelper en offline lommebokintegrasjon mye.

 • Begrenset kundebehandling

En annen ulempe er begrensningen i kundebehandling. Du kan kun kontakte support via e-postadresse. Faktisk lar plattformen deg sende inn en billett og vente på svar. Selv om teamrepresentanten kontakter tilbake ganske snart, er det ikke like praktisk som direkte og umiddelbar kommunikasjon.

Er Trust Wallet trygt?

Ja, Trust Wallet er trygt å bruke. Selv om plattformen gjør deg ansvarlig for å beskytte nøkkelsetningene og viktig informasjon, har den forskjellig kryptering og brannmurer for å sikre dataene dine på enhetene dine. Du kan aktivere FaceID og TouchID-inngang for å øke sikkerheten. Dessuten er det også en offisiell Binance kryptolommebok etter samarbeidet med Binance Network.

En annen faktor som indikerer at Trust Wallet er trygg å bruke, er den brede bruken. For øyeblikket har lommeboken mer enn 4.5 millioner digitale eiendeler til 25+ millioner brukere. Den viser mengden av stole på folk har i det globalt. Så det er trygt å bruke hvis du vil lagre kryptovalutaene dine.

Trust Wallet Review – Legit eller svindel? Full anmeldelse 2024 - CryptoWinRate (4)

Trust Wallet Alternativer

Selv om Trust Wallet er et godt valg, vil du sannsynligvis teste andre alternativer. Den er mye brukt på grunn av sin frie natur og kontrollen den gir brukerne. Imidlertid opererer også mange spennende kryptolommebøker som ikke er mindre verdifulle enn Trust.

Coinbase Wallet

Coinbase-lommebok er også en kryptolommebok som ikke er forvaring, med sikkerhet i industrikvalitet og brannmurer for å beskytte dataene den kontrollerer. For tiden har den mer enn 100 millioner aktive brukere. Lommeboken støtter tusenvis av kryptovalutaer som også er tilgjengelige på Coinbase-utvekslingsplattformen.

I motsetning til Trust Wallet, har Coinbase Wallet mange metoder som kunder kan kontakte dem på (som e-post og direkte telefonsamtaler). Den støtter også en Ledger maskinvarelommebok som øker sikkerheten. Nettleserutvidelsen er imidlertid bare tilgjengelig for Chrome for PC-er.

Lær mer om det i vår omfattende Coinbase Wallet anmeldelse.

Metamask lommebok

Matamask er en av de beste krypto-lommebøkene, men den inneholder bare Ethereum (ETH) og alle andre Ethereum-baserte ERC20-tokens. Men nylig har plattformen også integrert lommebokstøtte for Binance Blockchain, slik at du kan bytte mellom ETH- og BNB-lommebøker.

Det som gjør Metamask særegen er at du kan justere gassavgiftene (som kun påvirker transaksjonshastigheten). Dessuten har den kjølelagring og støtte for maskinvarelommebok, som Trezo og Ledger. Så hvis du for det meste driver med Ethereum og Binance Blockchain, vil Metamask være det riktige valget.

Lær mer om det i vår omfattende Metamask anmeldelse.

Atomic Wallet

Atomic Wallet har nylig fått en stor betydning for å være nybegynnervennlig. Bortsett fra de grunnleggende funksjonene, kan du kjøpe, bytte, bytte, satse og konvertere over 500 kryptovalutaer. Selv om den ikke støtter maskinvarelommebøker, kan du bruke den på flere plattformer, inkludert Android, iOS, Windows, MacOS, Ubuntu og til og med Debian og Fedora.

Selv om lommeboken er flott for nybegynnere, er det relativt dyrere å kjøpe krypto fra bankkort. Prosessen assisteres av en tredjepart, Simplex, som krever et fast gebyr på 2 %. Minimumsbeløpet du kan kjøpe bør også være verdt $10.

Lær mer om det i vår omfattende Atmoic Wallet anmeldelse.

Endelige dommen

Trust Wallet er et flott alternativ hvis du trenger en sikker kryptolommebok. Det er gratis, fleksibelt, enkelt å bruke, ikke-depot, og støtter en rekke kryptovalutaer. Den har en lav gassavgift (selv 0 % hvis du har 100 $TWT (native token). Du vil imidlertid ikke få maskinvarelommebokintegrasjon og må kanskje vente en stund med å kontakte kundeserviceteamet. Totalt sett vil millioner av mennesker bruk Trust Wallet, og det er trygt om du også vil bruke det.

Trust Wallet Review – Legit eller svindel? Full anmeldelse 2024 - CryptoWinRate (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated:

Views: 5362

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.