Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (2024)

Als je op zoek bent naar een pup die klein, slim en boordevol persoonlijkheid is, dan is de Yorkie-poep misschien iets voor jou! De Yorkie-poo is een aanhankelijke hybride hond.

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (1)

Ze zijn trendy in de Verenigde Staten en Canada vanwege hun kleine formaat, minimale verzorgingsbehoeften en vrolijke persoonlijkheden. Dit kleine hondje is vaak een uitstekende metgezel voor gezinnen van elke omvang, inclusief jonge kinderen!

Lees meer over het bezitten van een Yorkie-poep, inclusief trainingstips, trainingsvereisten, gezondheidsproblemen en meer.

Dus of je nu al verliefd bent op deze charmante mix of gewoon nieuwsgierig bent naar wat het te bieden heeft, deze Yorkie Poo-gids is degene voor jou.

Inhoudsopgave

Achtergrond van de Yorkie Poo

Een kruising

Populariteit en aantrekkingskracht van het ras Yorkie Poo

Puppies

Hoeveel kost een Yorkie-Poo

Kenmerken van de Yorkie Poo

het Uiterlijk

Lichaamsgewicht

Levensduur

Temperament

Voedsel voor Yorkie-Poo

Welk speelgoed moet je een Yorkie-Poo geven?

Hoeveel beweging heeft een Yorkie-Poo nodig?

Verzorgingstips voor Yorkie-Poo

#1 Borstel

#3 Droog

#4 Trimmen

Geschiktheid van het ras als huisdier voor gezinnen, senioren en alleenstaande eigenaren

Hoe Yorkie-Poo te trainen

#1 Begin vroeg met trainen

#2 Gebruik positieve bekrachtiging

#3 Wees consistent

#4 Houd trainingssessies kort

# 5 Socialiseer je Yorkie Poo

#6 Zoek hulp indien nodig

Potentiële problemen waarmee de Yorkie Poo wordt geconfronteerd

Gezondheidsproblemen voor de Yorkie Poo

Voor- en nadelen van het hebben van een Yorkie-poep

Voors:

nadelen:

Sleutelpunten

The Bottom Line

Achtergrond van de Yorkie Poo

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (2)

De Yorkie Poo is een heerlijke pup die het beste van twee werelden met zich meebrengt en zijn eigenaren een onvergelijkbare metgezel biedt. De geschiedenis van de Yorkie Poo begon toen fokkers in de jaren '90 een kleine, actieve poedelmixvariëteit creëerden.

Hoewel het nog steeds als een relatief nieuw ras wordt beschouwd, hebben ze wereldwijd snel aan populariteit en genegenheid gewonnen vanwege hun vriendelijke en vasthoudende karakter, waardoor ze een prachtige aanvulling zijn op veel liefdevolle huizen.

Hun charmante eigenschappen hebben bijgedragen aan hun succes en hebben hen tot een van de meest geliefde rassen gemaakt.

Een kruising

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (3)

Deze hond is een kruising tussen twee lieve honden, de Yorkshire Terrier en Toy Poodle. Yorkie-poos zijn net als deze twee rassen geweldige metgezellen, omdat ze erg loyaal en aanhankelijk zijn.

Ze hebben over het algemeen een klein lichaam en een hypoallergene vacht, en zijn er in verschillende varianten kleuren, van zwart naar wit naar goudgeel.

Ze staan ​​ook bekend om hun intelligentie en om hun 'grote blaf' voor zulke kleine honden. Deze puppers vereisen frequente lichaamsbeweging; Ze hebben echter niet zoveel ruimte nodig als grotere honden. Lekker wandelen of apporteren in een park is voldoende en makkelijk te doen!

De hybride hond is ideaal voor gezinnen in alle soorten en maten die graag tijd met hun gezin doorbrengen huisdieren.

Populariteit en aantrekkingskracht van het ras Yorkie Poo

Het Yorkie Poo-ras is de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege zijn schattige en knuffelige uiterlijk en zijn aanhankelijke en loyale persoonlijkheid.

Het kleine formaat en de onderhoudsarme vacht maken het ook een populaire keuze voor mensen die in appartementen wonen of een druk leven leiden.

Naast zijn schattige en lieve persoonlijkheid is dit ras ook briljant en gemakkelijk te trainen, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginnende eigenaren van huisdieren.

De hypoallergene vacht en de minimale verharing maken hem ook een geschikte keuze voor mensen met allergieën.

Puppies

Hun puppy's worden over het algemeen geboren in nesten van 2 tot 5, waarbij ze bij de geboorte doorgaans ongeveer 5 tot 10 gram wegen. Ze groeien vrij snel en zijn meestal na ongeveer 6 tot 8 weken volledig gespeend.

Yorkie-poo-puppy's zijn meestal rond de 8 tot 12 weken klaar om naar hun nieuwe huis te gaan. Op dit punt zouden ze alle noodzakelijke vaccinaties en preventieve zorg moeten hebben gekregen en goed gesocialiseerd moeten zijn en gewend moeten zijn aan basistraining en verzorging.

Hoeveel kost een Yorkie-Poo

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (4)

Toekomstige eigenaren van gezelschapsdieren vragen zich vaak af wat de kosten zijn van het bezitten van een Yorkie Poo. Dit populaire hondenras, een combinatie van Yorkshire Terrier en poedel, kan worden aangeschaft voor ongeveer $ 900 tot $ 2,500, afhankelijk van factoren als afkomst, gezondheidsstatus en geslacht.

Aan het bezit ervan zijn extra kosten verbonden dier, zoals voedsel, medische zorg en verzorging. Omdat deze honden over het algemeen lange bontjassen hebben, is regelmatig borstelen en trimmen meestal vereist. Net als elk ander huisdier vergt het krijgen van een Yorkie Poo onderzoek en tijdinvestering om ervoor te zorgen dat ze in hun nieuwe huis kunnen floreren.

Kenmerken van de Yorkie Poo

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (5)

het Uiterlijk

Hij staat bekend om zijn schattige, teddybeerachtige uiterlijk, kleine, compacte lichaam en donzige, hypoallergene vacht. De vacht van een Yorkiepoo kan in verschillende kleuren voorkomen, waaronder zwart, bruin en wit, of een mix van allemaal. De vacht is doorgaans lang en gekruld, met een zachte, zijdeachtige textuur.

Het ras heeft doorgaans een rond, expressief gezicht met grote, sprankelende ogen en een knoopneus. Ze hebben kleine, puntige oren en een korte snuit. Zijn staart is pluizig en flikkerig en krult over zijn rug. Hun poten zijn kort en sierlijk, en hun poten zijn klein en rond.

Lichaamsgewicht

Het lichaamsgewicht van een Yorkie Poo kan nogal variëren, omdat het wordt beïnvloed door genetica, voeding en lichaamsbeweging. Over het algemeen zijn het echter kleine honden, waarbij volwassenen tussen de 4 en 15 pond wegen. Mannetjes zijn gemiddeld iets groter dan vrouwtjes.

Yorkie Poos worden na ongeveer een jaar als volgroeid beschouwd, waarna ze hun volwassen grootte hebben bereikt. Ze kunnen echter blijven aankomen of afvallen naarmate ze ouder worden, afhankelijk van hun algehele gezondheid en levensstijl.

Over- of ondervoeding kan leiden tot gewichtstoename of -verlies, maar heeft hoe dan ook een negatieve invloed op hun gezondheid. Regelmatige oefeningen, zoals wandelingen of speelsessies, kunnen helpen een gezond gewicht te behouden. Als u zich zorgen maakt over het gewicht van uw hond, kunt u altijd het beste uw dierenarts raadplegen voor advies.

Levensduur

De levensduur van een Yorkie Poo kan nogal variëren, omdat deze wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals genetica, voeding en algehele gezondheid. Gemiddeld worden ze tussen de 10 en 15 jaar oud.

Zoals alle honden zijn ze vatbaar voor specifieke gezondheidsproblemen die hun levensduur kunnen beïnvloeden. Enkele veelvoorkomende gezondheidsproblemen die van invloed kunnen zijn op deze schattige dingen zijn tandheelkundige problemen, huidallergieën en ademhalingsproblemen.

Temperament

Deze ogenschijnlijk verschillende hondensoorten zorgen voor een spannende combinatie. Het heeft doorgaans een geduldig maar intelligent temperament, zelfverzekerd en toch enthousiast om te behagen.

Deze schattige pup houdt van interactie met mensen en zijn favoriete speelgoed, en je kunt er zeker van zijn dat hij klaar is voor elk avontuur dat je in petto hebt.

Het kan zijn dat hij consistente socialisatie nodig heeft om ervoor te zorgen dat hij zich op zijn gemak voelt in de buurt van zowel mensen als anderen dieren maar probeer je geen zorgen te maken; het staat erom bekend dat het reageert op training, dus het aanleren van basiscommando's zou vrij snel moeten gebeuren.

Voedsel voor Yorkie-Poo

Het voeren van je Yorkie-Poo vereist wat nadenken, omdat deze intelligente kleine honden specifieke voedingsbehoeften hebben. Het is van essentieel belang om kwalitatief hoogstaand voedsel boordevol voedingsstoffen te bieden, met natuurlijk vlees en gezonde ingrediënten.

Zoek naar voedingsmiddelen die zijn gemaakt met ingrediënten zoals kip, bruine rijst, zoete aardappelen en havermout. Vermijd hondenvoer dat bijproducten of vulstoffen bevat, zoals maïs, tarwe en soja. Je moet ook zorgen voor variatie in hun dieet, door mager vlees, verse eieren (gekookt) en rauwe groenten of fruit toe te voegen, om er maar een paar te noemen.

Bovenal raden we u aan om uw dierenarts te raadplegen over de beste voeding voor uw beste vriend.

Welk speelgoed moet je een Yorkie-Poo geven?

Yorkie-poos hebben extraverte persoonlijkheden, veel energie en een inherent verlangen om te leren en te ontdekken. Er zijn talloze mogelijkheden om het perfecte speelgoed voor uw geliefde pup te vinden.

1. Een knuffeldier of speelgoed dat klein genoeg is om mee te nemen.

2. Een kauwspeeltje gemaakt van zacht materiaal dat de tanden niet beschadigt.

3. Speelgoed dat geluid maakt, zoals een piepend speeltje, om ze bezig te houden.

4. Een touwtrekspeeltje waarmee ze kunnen spelen en wat beweging kunnen krijgen.

Hoeveel beweging heeft een Yorkie-Poo nodig?

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (6)

De Yorkie-Poo is een levendige en actieve puppy die dagelijks matige lichaamsbeweging nodig heeft om gezond te blijven. Het is een klein ras, dus korte wandelingen meerdere keren per dag zijn ideaal. Als je de mogelijkheid hebt, neem ze dan mee om te joggen of naar een hondenpark, omdat ze graag met andere dieren omgaan en buiten zijn.

Het spelen van spelletjes zoals apporteren en touwtrekken zijn ook geweldige opties om ze mentale en fysieke stimulatie te geven; het helpt ook om je band en relatie op te bouwen. Vermijd echter inspannende activiteiten als het buiten te warm of te koud is. Met regelmatige lichaamsbeweging kan uw Yorkie-Poo gezond en gelukkig blijven.

Verzorgingstips voor Yorkie-Poo

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (7)

Yorkie-Poos staan ​​bekend om hun lange, zijdeachtige jassen. Het verzorgen van een Yorkie-Poo kan een uitdaging zijn, maar het is essentieel om ze gezond en vrij van matten en klitten te houden.

Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van uw Yorkie-Poo:

#1 Borstel

Poets de vacht van je Yorkie-Poo dagelijks met een borstel met zachte haren. Het helpt bij het verwijderen van vuil en puin dat mogelijk in de vacht verstrikt zit.

#2 Bad

Deze honden moeten elke 2-3 weken worden gewassen met een milde hondenshampoo. Zorg ervoor dat u de vacht grondig uitspoelt om er zeker van te zijn dat alle sporen van shampoo zijn verwijderd.

#3 Droog

Gebruik na het baden een föhn op laag vuur om je jas te drogen. Het helpt de vorming van matten en klitten te voorkomen.

#4 Trimmen

Knip de nagels van je Yorkie Poo elke 2-3 weken met een nagelknipper ontworpen voor honden. Wees voorzichtig, want dit kan pijnlijk zijn voor uw hond. Wees consistent in deze routine en begin al op jonge leeftijd, zodat ze eraan gewend raken. Je kunt een kopenverzorgingssetvanaf hier.

Geschiktheid van het ras als huisdier voor gezinnen, senioren en alleenstaande eigenaren

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (8)

Yorkie Poos kan uitstekende huisdieren zijn voor gezinnen, senioren en alleenstaande eigenaren. Ze kunnen over het algemeen goed met kinderen overweg, hoewel ze door hun kleine formaat wellicht geschikter zijn voor gezinnen met oudere kinderen die zachtaardiger zijn en rekening houden met de grootte van de hond.

Ze zijn intelligent en gemakkelijk te trainen, waardoor ze een goede keuze zijn voor senioren die op zoek zijn naar een onderhoudsarme metgezel. Op dezelfde manier zijn ze ook klein genoeg om goed geschikt te zijn voor wonen in een appartement, waardoor ze een goede keuze zijn voor alleenstaande eigenaren die in kleinere ruimtes wonen en in de stad.

Een ding om te onthouden bij Yorkie Poo is dat ze regelmatige verzorging nodig hebben om hun kenmerkende ruige vacht te behouden. Ze kunnen ook gevoelig zijn voor specifieke gezondheidsproblemen, zoals heupdysplasie, patellaluxatie en oogproblemen. Daarom is het essentieel om een ​​gerenommeerde fokker te vinden en ervoor te zorgen dat uw Yorkie Poo regelmatig veterinaire zorg krijgt.

Over het algemeen kan Yorkie Poos geweldige huisdieren zijn voor verschillende eigenaren, zolang ze maar voldoende worden verzorgd en de aandacht en beweging krijgen die ze nodig hebben.

Hoe Yorkie-Poo te trainen

Het trainen van een Yorkie Poo kan een lonende en plezierige ervaring zijn voor zowel u als uw hond. Hier is een lijst met enkele tips om u op weg te helpen:

#1 Begin vroeg met trainen

Het is essentieel om te beginnen met het trainen van je Yorkie Poo zodra je hem thuisbrengt, omdat hij op jongere leeftijd veel ontvankelijker is voor leren.

#2 Gebruik positieve bekrachtiging

Op beloningen gebaseerde trainingsmethoden zijn doorgaans het meest effectief voor Yorkie Poos. Gebruik traktaties, lof en andere beloningen om goede manieren aan te moedigen en slecht gedrag te ontmoedigen.

#3 Wees consistent

Het is essentieel om consistent te zijn in uw trainingsinspanningen. Gebruik elke keer dezelfde commando's en beloningen om uw Yorkie Poo te helpen begrijpen wat er van hem wordt verwacht.

#4 Houd trainingssessies kort

Yorkie Poos hebben een korte aandachtsspanne, dus het is essentieel om trainingssessies kort en gefocust te houden. Begin met een minuut en verhoog geleidelijk de duur naarmate uw hond zich meer op zijn gemak voelt met de training.

# 5 Socialiseer je Yorkie Poo

Het is essentieel om uw Yorkie Poo te socialiseren, zodat hij zich in verschillende situaties op zijn gemak voelt. Stel ze bloot aan verschillende mensen, plaatsen en ervaringen om hen te helpen zelfvertrouwen en goede sociale vaardigheden te ontwikkelen.

#6 Zoek hulp indien nodig

Als je problemen hebt met het trainen van je Yorkie Poo, overweeg dan om hulp te zoeken bij een professionele hondentrainer of gedragsdeskundige.

Potentiële problemen waarmee de Yorkie Poo wordt geconfronteerd

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (9)

De Yorkie Poo is misschien klein en schattig, maar ondanks hun schattigheid worden ze geconfronteerd met veel milieurisico's. Blootstelling aan gifstoffen uit rook, pesticiden en andere gevaarlijke materialen is gevaarlijk voor alle hondenrassen, maar vooral voor Yorkie Poo vanwege hun grootte.

Bovendien kunnen voorwerpen die op de grond worden weggegooid deeltjes introduceren die vast kunnen komen te zitten in het kleine keeltje van een Yorkie, verstikking kunnen veroorzaken en zich later kunnen ontwikkelen tot ernstige ziekten.

Wanneer u uw pup buiten uitlaat of in het hondenpark speelt, zorg er dan altijd voor dat alle gebieden vrij zijn van vuil en gifstoffen die een bedreiging vormen. Bescherming tegen milieuproblemen is cruciaal voor een gezond leven voor de Yorkie Poo.

Gezondheidsproblemen voor de Yorkie Poo

Het zijn over het algemeen gezonde honden met weinig gezondheidsproblemen. Zoals alle rassen kunnen ze echter vatbaar zijn voor specifieke gezondheidsproblemen, zoals patellaluxatie, tracheale collaps en de ziekte van von Willebrand. Het is essentieel om met een gerenommeerde fokker samen te werken om ervoor te zorgen dat uw hond zo gezond mogelijk is.

Voor- en nadelen van het hebben van een Yorkie-poep

Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (10)

Hier zijn enkele voor- en nadelen van het bezitten van een Yorkie Poo:

Voors:

Kleine maat:Omdat het zulke kleine honden zijn, zijn ze zeer geschikt voor het wonen in een appartement of andere kleine ruimtes.

Laag uitscheidende vacht:Vanwege hun laag uitscheidende vacht zijn ze een goede keuze voor mensen die allergisch zijn voor hondenhaar of die niet te maken willen hebben met veel uitscheiding.

Slim:Yorkie Poos zijn intelligente honden en zijn over het algemeen gemakkelijk te trainen.

Goed met kinderen:Yorkie Poos zijn over het algemeen goed met kinderen, zolang ze maar vriendelijk en respectvol worden behandeld.

nadelen:

Hoog energieniveau:Ze zijn energiek en speels en vereisen regelmatige mentale stimulatie en lichaamsbeweging om gelukkig en gezond te blijven.

Gevoelig voor specifieke gezondheidsproblemen:Zoals alle rassen zijn Yorkie Poos gevoelig voor specifieke gezondheidsproblemen, zoals gebitsproblemen, huidallergieën en ademhalingsproblemen.

Kan gevoelig zijn voor verlatingsangst:Ze staan ​​erom bekend dat ze gehecht zijn aan hun eigenaren en kunnen angstig worden als ze langere tijd alleen worden gelaten.

Kan duur zijn:Yorkie Poos kunnen duur zijn in aanschaf en onderhoud, omdat ze regelmatig moeten worden verzorgd en vanwege hun kleine formaat mogelijk hogere veterinaire rekeningen hebben.

Over het algemeen kan het bezitten van een Yorkie Poo een lonende ervaring zijn voor de juiste persoon. Het zijn liefdevolle en loyale metgezellen, maar ze vergen veel tijd en financiële inzet. Voordat u er een bij u thuis haalt, moet u overwegen of een Yorkie Poo het juiste ras is voor uw specifieke levensstijl.

Sleutelpunten

Yorkie Poo is een kruising tussen twee lieve honden, een Yorkshire Terrier en een Toy Poodle.
Yorkie Poos zijn kleine honden, waarbij volwassenen tussen de 4 en 15 pond wegen.
Yorkie Poos staan ​​bekend om hun lange, zijdeachtige jassen. Het verzorgen van een Yorkie-Poo kan een uitdaging zijn, maar het is essentieel om ze gezond en vrij van matten en klitten te houden.
Yorkie Poos zijn over het algemeen goed met kinderen, zolang ze maar vriendelijk en respectvol worden behandeld.
Het is essentieel om te beginnen met het trainen van je Yorkie Poo zodra je hem thuisbrengt, omdat hij op jongere leeftijd ontvankelijker zal zijn voor leren.

The Bottom Line

Als u overweegt een Yorkie-poo-puppy te kopen, is het noodzakelijk om uw onderzoek te doen en een gerenommeerde fokker te kiezen. Zoek een fokker die transparant is over zijn fokpraktijken en bereid is om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven over de gezondheid en het temperament van de pups.

Wees voorbereid op de financiële en tijdsverplichtingen die het opvoeden van een puppy met zich meebrengt. Yorkie-poo-puppy's vereisen veel aandacht, training en socialisatie in de eerste weken en maanden van hun leven. Ze kunnen duur zijn om voor te zorgen vanwege hun kleine formaat en mogelijke gezondheidsproblemen. Met de juiste zorg en training kan een Yorkie-poeppuppy echter uitgroeien tot een liefdevolle en loyale metgezel.

Bedankt voor het lezen van dit artikel! Als je erover nadenkt om een ​​harige metgezel aan te schaffen, is het van cruciaal belang om al je opties te overwegen. Kijk eens naar ons bericht over de Toy Poedel or Duitse Schnauzer.

Word vandaag nog gratis lid van ons forum!

  • Over
  • Laatste Blogs

Josie Messeter

Auteur at Dieren over de hele wereld. BA Genderstudies en literatuur

Josie is Zweeds, maar woont al twaalf jaar in Zuid-Afrika. Ze brengt zoveel mogelijk tijd door in de oceaan of wandelend in de bergen, ongeacht het weer. Hoewel ze dol is op allerlei soorten dieren, nemen honden de grootste plek in haar hart in, vooral haar Maltese chihuahua genaamd Bootsy.

Voor feedback kunt u een bericht sturen naar Feedback@animalsaroundtheglobe.com

Laatste berichten door Josie Messeter (bekijk alle)

  • De ultieme confrontatie tussen een leeuw en een Duitse herder - Augustus 12, 2024
  • Siberische tijger versus Afrikaanse leeuw - Augustus 11, 2024
  • Grootste confrontatie tussen een bruine beer en een grizzlybeer - Augustus 11, 2024
Yorkie Poo - Een loyale en liefdevolle metgezel (2024)
Top Articles
Conway - The Convenience Company België N.V. hiring Data Analyst in Temse, Flemish Region, Belgium | LinkedIn
Conway - The Convenience Company België N.V. hiring Human Resources Generalist in Temse, Flemish Region, Belgium | LinkedIn
一亩三分地 录取
Tsukihime -A piece of blue glass moon- Review
Salons Open Near Me Today
Computer Repair Tryon North Carolina
Meet Scores Online 2022
Lvc Final Exam Schedule
Vivek Flowers Chantilly
Homepoint Financial Wholesale Login
Netlearning Login Rwjbh
Farmers And Merchants Bank Broadway Va
Thompson Center Thunderhawk Parts
Jera Gardens
Astral Ore Calamity
Pollen Count In Brandon Fl
Ihop Logopedia
Justine Waddell talks about a season of screenings MELODIA!
Sites Like SkiptheGames Alternatives
Craigslist Siloam Springs
Zipcar Miami Airport
Caribbean Mix Lake Ozark
Bleach Tybw Part 2 Gogoanime
Learning Channel Senior Living
farmington, NM cars & trucks - craigslist
Spinning Gold Showtimes Near Mjr Westland Grand Cinema 16
Equity Livestock Monroe Market Report
Eotech Eflx Torque Specs
Guide:How to make WvW Legendary Armor
Configuring TPM 2.0 on a 6.7 ESXi host
Monroe County Incidents
Произношение и транскрипция английских слов онлайн.
Alexandria Van Starrenburg
Acnh Picnic Table
Game8 Genshin Impact
Road Conditions Riverton Wy
Lehigh Wheelmen Meetup
Odu Csnbbs
Cooktopcove Com
Managementassistent directie Wonen
Mudae Disable Tags
I Heard The Bells Film Showtimes Near Newport Cinema Center
Congdon Heart And Vascular Center
Showbiz Waxahachie Bowling Hours
Borderlands 2 Mechromancer Leveling Build
How To Evolve Nincada Into Shedinja
Sona Systems Tcu
How Did Kratos Remove The Chains
Jeep Forum Cj
Swim University Chemical Calculator
2045 Union Ave SE, Grand Rapids, MI 49507 | Estately 🧡 | MLS# 24048395
Cnas Breadth Requirements
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 5789

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.